Területfejlesztés jövője 2014-2020 kerekasztal beszélgetés

forum 01Városunk polgármestere valamint a polgármesteri hivatal pályázati referense is részt vett azon a kerekasztal beszélgetésen, amit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és  Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft keretein belül működő Europe Direct Európai Információs Központ szervezett “Területfejlesztés jövője 2014-2020” címmel.

Városunk polgármestere valamint a polgármesteri hivatal pályázati referense is részt vett azon a kerekasztal beszélgetésen, amit a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területfejlesztési és  Környezetgazdálkodási Ügynökség Nonprofit Kft keretein belül működő Europe Direct Európai Információs Központ szervezett “Területfejlesztés jövője 2014-2020” címmel.Fő téma volt az Európa 2020 stratégia, az Európai Unió és Magyarország területfejlesztési polItikájávai kapcsolatos célkitűzések, továbbá Szabolcs¬Szatmár-Bereg megyét érintő legfontosabb fejlesztéspolItikai kihívások.

forum 15

A kerekasztal beszélgetés célja volt, hogy átfogó képet adjon a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei gazdasági, államigazgatási szervezetek és szakemberek, illetve a téma iránt érdeklődők számára az Európai Unió következő ciklusában tervezett Európa 2020 stratégiáról, várható eredményekről, várható változásokról.
A konferencia általános megközelítés keretében dolgozta fel a témát, bizonyos tematikus irányvonalak mentén, amelyet a kerekasztal beszélgetés szakértői képviselnek.

forum 04

Témavezető szakértők voltak Prof. Dr. Horváth Gyula MTA Regionális Tudományi Bizottságának elnöke, Dr. Mező Ferenc az Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség igazgatója, valamint Kovács Sándor a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzat alelnöke.

2013-01-24T15:18:29+01:00