Parlamenti felszólalás 2018. június 28-kétperces felszólalás

Lehet durrogtatni frázisokat a földről meg minden hülyeségről, de az embereknek az számít, hogy valaki hiteles vagy nem hiteles. És ha demagóg lózungokat mondogatunk, attól még nem veszik önöket komolyan a választópolgárok.

A felszólalás szövege:

 

DR. TILKI ATTILA (Fidesz):

Köszönöm a szót, elnök úr.

Érdekes, hogy most inkább, ha már elvi módon beszélgetünk a költségvetésről, akkor talán az igazi vitapartner  sose gondoltam volna, hogy ezt fogom mondani  éppen a szocialista képviselő úr, aki persze volt polgármester, tehát ismeri a XI. kerületben, tehát egy nagy budapesti kerületben történő dolgokat, és higgye el, hogy van különbség, szóval megint más egy Nemesborzova 126 fős költségvetése és a XI. kerület költségvetése. Ha csak a közműszolgáltatásra gondolunk, akkor is egyetért azzal, amit én mondok. Tehát higgye el, hogy igazságtalan volt a falusi szemmel, a vidéki szemmel az, hogy egyébként megtehették a nagy önkormányzatok, hogy annyi pénzt tudtak az iskolai oktatás mellé tenni, amennyi rendelkezésükre állt. A szolidaritás ebben a költségvetésben megjelenik. A kistelepülések polgármesterei azt mondják, hogy na, végre, érezzük azt  mert örülünk neki, Budapest a főváros, szeretünk idejárni Budapestre, de mi ott élünk vidéken -, jóleső érzés az, hogy a magyar költségvetésben a szolidaritás intézményrendszere megjelenik.A jobbikos képviselő úrnak mondom, hogy én értem, hogy ezeket el kell önnek mondania, de hogyha ön annyira hiteles, miért nem tudta ezt elmondani április 8-a előtt a szegény miskolci választópolgároknak  ahogy ön fogalmazott -, hiszen egy fideszes ellenfele, aki egyébként egy hölgy, nyerte meg a választást.

Tehát higgye el, lehet durrogtatni frázisokat a földről meg minden hülyeségről, de az embereknek az számít, hogy valaki hiteles vagy nem hiteles. És ha demagóg lózungokat mondogatunk, attól még nem veszik önöket komolyan a választópolgárok. Az én térségemben a jobbikos és a köztem lévő különbség  bár mindent megtett a jobbikos képviselő, az a dolga, hogy csökkentse  16 200 szavazat volt. Köszönöm szépen a figyelmet. (Taps a kormánypártok soraiban.  Jakab Péter: Nálunk 127.)

Parlamenti felszólalás 2018. június 28. – két perces

Parlament

  • “Hadd menjek, Istenem, mindig feléd,

“Hadd menjek, Istenem, mindig feléd,

“Hadd menjek, Istenem, mindig feléd, Fájdalmak útjain mindig feléd! Ó, sok keresztje van, de ez az én utam, Mert hozzád visz, Uram, mindig feléd”

  • Ülésezik a Bevándorlásellenes Kabinet, amelynek mai ülésére meghívtuk Pásztor István…

Ülésezik a Bevándorlásellenes Kabinet

Ülésezik a Bevándorlásellenes Kabinet, amelynek mai ülésére meghívtuk Pásztor Istvánt, a Vajdasági Magyar Szövetség elnökét, Kontrát Károlyt, a BM, Menczer Tamást, a KKM államtitkárát, Fejsztámer Róbertet, Magyarkanizsa polgármesterét, valamint Lackó Róbert migránsügyi koordinátort, hogy számoljanak... Továbbiak

  • „“Az ember nem tud mindent szavakkal, de mindent tud a szívével.” ( Márai Sándor)” megtekintése

Parlamenti felszólalás 2019. november 18

Mifelénk úgy mondják az ellenzék viselkedésére - aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók!Lejátszhatod a videót

Parlamenti felszólalás 2018. június 28-kétperces felszólalás

Lehet durrogtatni frázisokat a földről meg minden hülyeségről, de az embereknek az számít, hogy valaki hiteles vagy nem hiteles. És ha demagóg lózungokat mondogatunk, attól még nem veszik

Parlamenti felszólalás 2018. október 17

A 2017. évi központi költségvetés végrehajtása a jogszabályi előírásoknak megfelelően történt, a hiány és az államadósság törvényi előírásokkal összhangban alakult. A felszólalás szövege: DR. TILKI ATTILA (Fidesz):

Parlamenti felszólalás 2018. június 28

Egy olyan térségnek vagyok az országgyűlési képviselője, amely a legtávolabb található Budapesttől, 88 kistelepülés van a választókörzetemben, és a 88-ból mindössze négy pici város. A felszólalás szövege: DR.

2018-10-23T19:38:36+01:00